Du har bestemt deg for å prøve et kosttilskudd for håret. Men hvilket bør du velge? 

Klart du vil velge det som gir deg best effekt!

Kanskje har du lest side opp og side ned med omtale av produkter som hevder de er best i test. Hva gjør et produkt bedre enn et annet? Hva ønsker du fra ditt kosttillskudd?

De fleste ønsker et sunnere, mer glansfullt og sterkere hår.  Til tider kan det virke som det finnes like mange hårprodukter å velge mellom, som det finnes hårstrå!

Derfor har vi i Chewbear valgt å gjøre det enkelt. Vi ville lage et produkt som gir deg de beste forutsetningene for at du skal få det håret du drømmer om, i tillegg til enkel levering og god smak.

Vi har valgt å fokusere på tre ting:

  • gode innholdsstoffer
  • enkel levering
  • god smak

Gode innholdsstoffer

God hårkvalitet kommer innenifra. Du har sikkert hørt ordtak som;  ”du blir hva du spiser” og ”skjønnhet kommer innenifra”. Det er ikke uten grunn dette er ordtak som blir værende i språket.

For at du skal få et flott hår er det viktig å få i seg de vitaminer og mineraler som du behøver.

Chewbear hair inneholder vitaminer og mineraler som er viktig for ditt hår. I tyggebjørnene finner du blant annet vitamin A, C, D og E. I tillegg B-vitaminer og skjønnhetsvitaminet biotin.

Sammensetningen av vitaminer og mineraler i Chewbear hair er unikt satt sammen for å fungere direkte på ditt hår. Du kan også merke endring på dine negler, ved at de kan bli sterkere og lengre.

Når du har fylt opp kroppen med disse gode vitaminene og mineralene kan du slappe av og vite at du gjør det du kan, for ditt hår, gjennom kostholdet.

Enkel levering

Med Chewbear hair får du dine hårvitaminer enkelt hjem i posten. Dersom du velger å kjøpe dine vitaminer i butikken eller hos en frisørsalong har produktet ofte vært igjennom mange fordyrende mellomledd. Butikken skal tjene på å føre produktene, og ofte kan de bli stående mange måneder i hyllene.

Vi tilbyr enkel levering per brevpost. Dette gjør at vi kan levere Chewbear hair til en rimeligere pris og sørge for at du alltid får et ferskt kvalitetsprodukt.

God smak

Forskning viser at mange glemmer å ta sine daglige kosttilskudd og medisiner. Dette er ofte også en grunn til at produktet ikke fungerer! Blir det bare liggende hjemme gir det selvsagt ingen effekt.

Dersom det er en glede å ta vitaminene sine er det annerledes! En dagsdose Chewbear hair tilsvarer to tyggebjørner. Mange av våre kunder er veldig fornøyd med tyggebjørnenes smak. Tyggebjørnene er veganske, og smaker godt av deilig blåbær og bringebær.

Smaker kosttilskuddet godt er det enda en grunn til å ta det daglig, og du kan nyte av effekten.

 

Det er ikke uten grunn Chewbear Hair har på kort tid blitt en av de mest populære kosttilskuddene for hår i Norge. Du kan bestille her.