Finnes det en snarvei til tykkere hår?

Vil du ha tykkere hår? Det er flere ting du kan gjøre for at håret ditt skal se tykkere ut. Å velge rette stylingprodukter er ett av rådene, dessuten kan du klippe håret slik at det ser fyldigere ut. Her er ekspertrådene. 

Det er lett å bli misunnelig på de som er så heldig å ha en tykk manke. Særlig hvis du selv alltid har hatt tynt hår, eller hvis håret ditt har blitt tynnere med årene. Det kan være flere grunner til at håret ditt har blitt tynt. 

Noen årsaker til tynt hår:

  • Naturlig aldring
  • Gener
  • Dårlig kosthold
  • Overforbruk av feile hårprodukter
  • Reaksjoner eller allergi mot kjemikalier/stoffer
  • Sykdom 

Selv om noen er født med tykt hår fra naturens side, finnes det faktisk enkle metoder for å få håret ditt til å se tykkere ut. Følg tipsene under for tykkere hår. 

Velg sjampo og balsam for tykkere hår

Bruk en volum-sjampo som gir fylde til håret, og påfør balsam kun i lengdene. Dette vil få håret ditt til å se tykkere ut. Det finnes ulike typer balsam å velge mellom. Dersom du velger en for volum, vil den tynge håret ditt mindre enn vanlig balsam. Du bør alltid kun påføre balsam i lengdene, for mest mulig volum. 

Skulderkort eller enda kortere 

Dersom håret ditt er tynt, bør du gå for en kortere frisyre. Gjerne skulderlangt eller kortere. Tynt hår ser gjerne ekstra tynt ut dersom det får vokse til langt. Det beste er å gå for en frisyre der du klipper håret rett av, altså ikke klipper håret opp. Det vil få håret ditt til å se naturlig tykkere ut. 

Bruk tørrsjampo 

Tørrsjampo regnes av mange innen skjønnhetsverdenen som et lite mirakel. Men den gjør faktisk mer enn å få håret ditt til å se rent ut. Dersom du sprayer litt tørrsjampo langs røttene, vil du straks få mer fylde og volum i håret. 

Tørrsjampo gjør at håret føles mindre fett, da sprayen sørger for å trekke ut fuktighet fra håret. 

Hair extension 

Dersom du er villig til å betale noen tusenlapper, vil hair extension gi ekstra fylde til håret ditt. Hair extension er løshår som du fester til ditt eget hår. Du kan bestemme selv om det skal være langt eller kort, hvor fyldig du ønsker håret og hvilke farge du vil ha. Spør frisøren din om råd. 

Spray farge på hodebunnen

Håret kan se enda tynnere ut dersom hodebunnen vises. Fyll gjerne på med en farget spray. Det finnes flere ulike sprayer på markedet. Hold sprayen 10 cm fra hodebunnen og spray på hårrøttene. Dette vil gjøre hodebunnen mindre framtredende og få håret til å se tykkere ut. 

Ta kosttilskudd som er bra for håret ditt

Det finnes et uhorvelig antall ulike kosttilskudd for håret der ute. Felles for mange av disse er at de skal stimulere hårvekst. Det du skal se etter, er om produktet inneholder biotin eller ikke, og mengden biotin som produktet inneholder. Biotin skal sørge for å opprettholde sunn og god hårvekst. ChewBear Hair inneholder hele 225 mg biotin, og gir deg anbefalt daglig dose av vitaminet.

Prøv Hair i 30 dager

40% rabatt – kun kr 189,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/a35733/how-to-get-thicker-hair/

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319862#overview