Ølgjær for håret

Ølgjær var lenge et populært produkt for økt og styrket hårvekst, fordi det inneholder veldig mye B-vitaminer.

B-vitaminer påvirker flere prosesser i kroppen, som for eksempel dannelse av røde blodlegemer, antistoffer, hud, hår og negler.

Opprinnelig en gammel «styrkedrikk» 

Ølgjær så sitt lys på det norske markedet på 1950-tallet, da kjøpmannen Ralf Ruud ønsket et tilskudd til kostholdet sitt etter sykdom. Han trengte å få i seg mer næring og øke energinivået, og løsningen han fant var å blande engelsk ølgjær med druesukker. En anbefalt døgndose av engelsk ølgjær en finner i butikken inneholder derfor 216 kalorier. Inntak av ølgjær er som oftest ved å blande ut produktet i vann, juice eller drikkeyoughurt.

Skjønnhetsfremmende bieffekter

Produktet ble altså produsert for å kunne bedre opptak av næring, og hadde sterkere hud, hår og negler som en bieffekt. Det ble senere brukt av mange for sine skjønnhetsfremmende egenskaper.

Dagens vitaminer for hud, hår og negler inneholder i likhet med ølgjær de viktige B-vitaminene biotin, B6 og B9 (gjerne i høye doser), vitamin A, C, D og E, samt andre aktuelle vitaminer.

Nå slipper du å drikke ølgjær

Mye har skjedd på helse- og skjønnhetsmarkedet siden ølgjær så sin storhetstid. Det er ikke lenger nødvendig å drikke et glass med ølgjær (og kaloriene du får med på kjøpet) for å få sterkere hår og negler. Dagens kosttilskudd er nøye selektert og satt sammen for å påvirke de ulike prosessene i kroppen på en mer målrettet og effektiv måte. I tillegg til vitaminene vi ønsker fra ølgjær har vi også andre aktuelle stoffer som påvirker hår, hud og negler.

Engelsk ølgjær  Tyggebjørner
B6: 0,5 mg B6: 2 mg
B9 folsyre: 200 mcg B9 folsyre: 260 mcg

Ølgjær ble opprinnelig laget som et energiprodukt, dagens kosttilskudd er spesialisert for å påvirke spesifikke prosesser i kroppen.

I motsetning til ølgjær er smaken på dagens kosttilskudd god, og vitaminene er lett å innta. ChewBear Hair er et 100% vegansk produkt, og to tyggebjørner om dagen er nok. 

Prøv Hair i 30 dager

40% rabatt – kun kr 189,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.